Формування системи надання адміністративних послуг органами державної фіскальної служби України - Акімова, Людмила Миколаївна; Левчук, Сергій Миколайович; Акімов, Олександр Олексійович; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2018)
Монографія присвячена питанням дослідженням організаційно-правових засад надання адміністративних послуг органами державної фіскальної служби України. Матеріали, включені до монографії, можуть бути корисними як для працівників підрозділів державної фіскальної служби України, так і для політиків, керівників та спеціалістів органів державного та регіонального управління, місцевого самоврядування.
Keywords: системи надання адміністративних послуг; державна фіскальна служба; system of providing administrative services; state fiscal service; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції