Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаМихайленко, Владлена МиколаївнаБрага, Євгенія2020-12-172020-12-172019Нєміріч, О. В. Актуальність використання соргового борошна при виробництві італійського традиційного хлібобулочного виробу «Чіабата» / О. В. Нєміріч, В. М. Михайленко, Є. Брага // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 3. – С. 362.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32370otherресторанне господарствоrestaurant businessхлібобулочні виробиbaked goodsборошно соргоsorghum flourкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїАктуальність використання соргового борошна при виробництві італійського традиційного хлібобулочного виробу «Чіабата»Thesis