Хитрий, Ярослав СергійовичПономаренко, Віталій ВасильовичГубаненко, Юрій Юрійович2017-01-262017-01-262016Хитрий, Я. С. Дослідження ежектора з подовженою камерою змішування / Я. С. Хитрий, В. В. Пономаренко, Ю. Ю. Губаненко // Удосконалення процесів і обладнання — запорука інноваційного розвитку харчової промисловості. Присвячена 65-річчю кафедри процесів і апаратів харчових виробництв НУХТ: програма і матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 8—10 листопада 2016 р. - K. : НУХТ, 2016. – С. 230-231.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24749Здійснення технологічних процесів фізико-хімічної обробки харчової сировини пов'язано з массообмінними процесами, переміщенням і перемішуванням твердої, газоподібної або рідкої фаз. Найбільшого поширення набули механічний і гідродинамічні способи інтенсифікації процесів, що основані на локальному введенні енергії. Такі процеси досить просто можна здійснити використовуючи ежекційні апарати.uk-UKежекційний апаратежекторкамера змішуванняфорсункавідцентрово-струминна форсункасоплоутилізаціясульфітаторejecting apparatusejectormixing chambernozzlecentrifugal-jet nozzleutilizationsulfitatorкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуваннякафедра готельно-ресторанної справиДослідження ежектора з подовженою камерою змішуванняThesis