Ковальчук, Володимир ПетровичОлійник, Світлана ІванівнаОлійнічук, Сергій ТимофійовичРезвіна, Лариса МиколаївнаОпанасюк, Тетяна Іванівна2014-02-262014-02-262006Застосування методу капілярного електрофорезу для контролювання якості води та напоїв / В. П. Ковальчук , С. І. Олійник, С. Т. Олійнічук та ін. // Сучасні напрями розвитку технології алкогольних і безалкогольних напоїв : тези доповідей І-ї Міжнародної науково-практичної конференції. – Київ : ІПДО НУХТ, 2006. – С. 22–27.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12819Вивчено можливість застосування капілярного електрофорезу для контролю якості води і напоїв. Приведено електрофореграму градуювальних розчинів, води і напоїв під час визначання катіонів, аніонів, кофеїну, сорбінової, аскорбінової та бензойної кислот, межі їх визначення, відносні похибки і тривалість проведення вимірювань.uk-UKбензойна кислотакофеїнкапілярний електрофорезводагорілкаалкогольні і безалкогольні напоїкатіонно-аніонний складбензойная кислотакапиллярный электрофорезкофеинводкаалкогольные и безалкогольные напиткикатионно-анионный составbenzoic acidcaffeinecapillary electrophoresiswatervodkaalcoholic and soft alcoholic drinkscation-anionic compositionкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваЗастосування методу капілярного електрофорезу для контролювання якості води та напоївThesis