Роль гри у вивченні іноземної мови - Кияшко, Оксана Василівна (My University, 2016)
Вивчення іноземної мови є не забаганкою, а нагальною потребою сьогодення. Але вивчення означає не просто вміння виконувати вправи та завдання, але й володіння мовою на рівні досвідченого користувача. Learning a foreign language is not a whim, but a pressing need today. But the study is not just the ability to do the exercises and tasks, but also proficiency level experienced user.
Keywords: кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації; іноземна мова; розвиток науки; гра; Foreign Language; development of science; game