Височинська, Анна Дмитрівна2024-09-102024-09-102024Височинська, А. Д. Дослідження використання хлібного браку в технології цільнозернового хліба з впровадженням отриманих результатів в умовах пекарні в м. Ланівці Тернопільської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Височинська Анна Дмитрівна ; наук. керівник Валерій Миколайович Махинько. – Київ, 2024. – 120 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44844ukкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівборошно цільнозерновебрак хлібного виробництвахліб «Добрий»батон «Нарізний молочний»хліб «Цільнозерновий»здоба «Домашня»Дослідження використання хлібного браку в технології цільнозернового хліба з впровадженням отриманих результатів в умовах пекарні в м. Ланівці Тернопільської областіOther