Кобець (Задорожня), Олена СергіївнаГаврик, А. В.Доценко, Віктор Федорович2014-11-272014-11-272014Кобець, О. С. Кондитерські вироби, збагачені харчовими волокнами / О. С. Кобець, А. В. Гаврик, В. Ф. Доценко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 611.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18721Кондитерські вироби являються одними з найбільш популярних та доступних продуктів харчування у світі. Важливий напрям розвитку виробництва кондитерських виробів - розробка інноваційних технологій, які дозволяють виготовляти конкурентоспроможні продукти, в тому числі і функціонального призначення. Confectionery products are among the most popular and affordable food in the world. An important direction of production confectionery - developing innovative technologies that produce competitive products, including functional purpose.otherінноваційні технологіїінгредієнтикондитерські виробиinnovative technologyingredientsconfectioneryкафедра готельно-ресторанної справиКондитерські вироби, збагачені харчовими волокнамиOther