Башта (Шеремет), Алла Олексіївна2014-06-112014-06-112014Башта, А. Дослідження складу полісахаридів нетрадиційної сировини / А. Башта // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 75-76.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14946Дослідження показали, що як скорцонера, так і якон містять значну кількість полісахаридів, зокрема інуліну, що має пребіотичні властивості. Studies have shown that as scorzonera and yakon contain significant amounts of polysaccharides, including inulin, which has prebiotic properties.uk-UKнетрадиційна сировинаполісахаридиalternative raw materialspolysaccharidesкафедра технології оздоровчих продуктівДослідження складу полісахаридів нетрадиційної сировиниOther