Богомол, Анна ВіталіївнаКузьмін, Олег Володимирович2018-07-122018-07-122018Богомол, А. Оцінка перспективності використання кумквату у харчових технологіях / А. Богомол, О. Кузьмін // Сучасні тенденції розвитку харчових технологій в умовах європейської інтеграції : Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих учених, 16 травня 2018 р. – К. : ККІБП, 2018. – C. 12-13.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27988В роботі оцінено перспективність використання кумквату у харчових технологіях. In the paper, the prospects of using kumquat in food technologies are estimated.uk-UKкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкумкватхарчові технологіїkumquatfood technologiesОцінка перспективності використання кумквату у харчових технологіяхThesis