Роль комп’ютера у навчанні польської граматики у ВНЗ - Костіков, Микола Павлович (My University, 2011)
У статті розглядаються потенційні напрями застосування інформаційних технологій при навчанні польської граматики в українських ВНЗ із урахуванням специфіки польської мови.

The article is concerned with potential ways of applying information technologies to teaching the Polish grammar at higher educational establishments of Ukraine considering the specificity of Polish.
Keywords: граматика; grammar; інформаційні технології; польська мова; information technologies; Polish language; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки