Зміни бізнес-процесів як підприємницька адаптація на виклики споживачів - Стахурська, Світлана Антонівна (My University, 2013)
Обґрунтовується використання "стратегічної сітки змін процесу" для здійснення змін бізнес-процесів як підприємницької адаптації на виклики споживачів.
Keywords: зміни процесу; стратегічна сітка; adaptation; changes; strategic net of process' changes; кафедра економіки праці та менеджменту