Бойко, Ганна Анатоліївна2024-05-242024-05-242024Бойко, Г. А. Методичні рекомендації щодо формування у майбутніх фахівців з харчових технологій англомовної компетентності в монологічному мовленні у процесі самостійної роботи / Г. А. Бойко // Іноземні мови . – 2024 . – № 2.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43267У публікації викладено методичні рекомендації, розроблені для формування у майбутніх фахівців з харчових технологій англомовної компетентності в монологічному мовленні у процесі самостійної роботи з використанням навчального середовища Moodle. Визначено етапи формування англомовної компетентності в професійно орієнтованому монологічному мовленні у майбутніх фахівців з харчових технологій – підготовчий і основний. Основний етап в свою чергу складається з рецептивно-репродуктивного, рецептивно-продуктивного та продуктивного підетапівThe article deals with Methodical recommendation for building pre-service food technologist’s professional oriented production competence in the process of self-directed work using Moodle. The stages of building pre-service food technologist’s speech competence are determined in this paper: the stage of preparation and the main stage. The main stage consists of receptive-reproductive, receptive-productive and productive substagesukмайбутні фахівці з харчових технологійангломовна компетентністьмонологічне мовленняfuture specialists in food technologyenglish language competencemonologue speechкафедра іноземних мов професійного спрямуванняМетодичні рекомендації щодо формування у майбутніх фахівців з харчових технологій англомовної компетентності в монологічному мовленні у процесі самостійної роботиArticlehttps://orcid.org/0000-0001-9343-6601