Ключові аспекти надання позичок на покриття тимчасових касових розривів - Казанский, Максим; Лановська, Галина Іванівна (My University, 2014)
Економічна криза негативно впливає на всі сторони економічного життя нашої країни і бюджетну сферу зокрема. Особливо це стосується місцевих бюджетів, так як виконання дохідної частини багатьох із них залежить від роботи підприємств,які розташовані на території громади. Фінансовий стан цих підприємств,їх спроможність в повному обсязі сплачувати податки і збори,що надходять до місцевих бюджетів, має прямий вплив на їх виконання, які зобов'язані забезпечити своєчасність соціальних виплат. The economic crisis has affected all aspects of economic life of our country and the public sector in particular. This is especially true of local budgets as the revenue performance of many of them depend on the companies located in the community. The financial situation of enterprises, their ability to fully pay taxes and fees that go to local budgets has a direct impact on their performance, which are required to ensure timely social benefits.
Keywords: економічна криза; бюджетна сфера; фінансова допомога; economic crisis; budget sphere; financial assistance; кафедра фінансів