Бенчмаркінгові дослідження як спосіб покращення позиції підприємства на ринку - Бєлова, Тетяна Геннадіївна; Черкасова, Вікторія Валеріївна (My University, 2015)
Визначено сутність бенчмаркінгу та причини його застосування в діяльності компаній. Розглянуто види бенчмаркінгового аналізу. Обґрунтовано етапи проведення бенчмаркінгового дослідження. Наведено змістовні приклади застосування бенчмаркінгу у різних галузях економіки. The essence of benchmarking and the reasons for its application in companies. Listed species benchmarking analysis. Grounded stages of the benchmarking study. Shows meaningful examples of benchmarking in various industries.
Keywords: позиція на ринку; бенчмаркінг; бенчмаркінгові дослідження; бенчмарка; конкуренти; market position; benchmarking; benchmarking studies; benchmark; competitors; кафедра маркетингу