Вироблення додаткової теплової енергії за рахунок підтиснення гідравлічного тракта в кавітаційних теплогенераторах - Федоткін, Ігор Михайлович; Тимонін, Олександр Миколайович; Копиленко, Анатолій Васильович (My University, 2012)
В статті наведена методика та приклад розрахунку вироблення додаткової теплової енергії в кавітаційних теплогенераторах за рахунок підтиснення гідравлічного тракту. The paper describes methods and sample calculation additional heat energy in cavitation thermogenerator by pidtysnennya hydraulic tract.
Keywords: кавітація; теплова енергія; теплогенератор; гідравлічний тракт; cavitation; heat; heat generators; hydraulic path; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв