Удосконалення технологи виробництва спирту і дріжджів - Левандовський, Леонід Вікторович; Олійнічук, Сергій Тимофійович; Шустикова, Наталія Євгенівна; Ткаченко, Любов Володимирівна (My University, 1995)
Експериментально встановлено, що оптимальна тривалість культивування дріжджів у двопродуктовому виробництві в умовах мінімального накопичення спирту в середовищі становить 8—10 годин.

Experimentally specified, that the optimal length of yeast cultivation in two-product production makes 8-10 hours in terms of minimal alcohol accumulation in the environment.
Keywords: дріжджі; спирт; мелясне сусло; культивування; тривалість дріжджегенрування; yeast; molasses wort; cultivation; alcohol; duration of yeast generation