Левандовський, Леонід ВікторовичОлійнічук, Сергій ТимофійовичШустикова, Наталія ЄвгенівнаТкаченко, Любов Володимирівна2012-06-222012-06-221995Левандовський, Л. В. Удосконалення технології виробництва спирту і дріжджів / Л. В. Левандовский, С. Т. Олійнічук, Н. Є. Шустикова, Л. В. Ткаченко // Харчова і переробна промисловість. - 1996. - № 6. - С. 20.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1747Експериментально встановлено, що оптимальна тривалість культивування дріжджів у двопродуктовому виробництві в умовах мінімального накопичення спирту в середовищі становить 8—10 годин.Experimentally specified, that the optimal length of yeast cultivation in two-product production makes 8-10 hours in terms of minimal alcohol accumulation in the environment.otherдріжджіспиртмелясне суслокультивуваннятривалість дріжджегенруванняyeastmolasses wortcultivationalcoholduration of yeast generationУдосконалення технологи виробництва спирту і дріжджівArticle