Сучасні тенденції розвитку світового ринку пангасіуса - Дітріх, Ірина Вікторівна (My University, 2014)
У статті розглянуто статистичні дані щодо процесів, які останнім часом відбуваються на світовому ринку пангасіуса. Визначено країни-лідери з виробництва даного виду риби, основні експортери та імпортери пангасіуса.
Keywords: пангасіус; рangasius; заморожене філе; frozen fillets; світовий ринок; world market; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції