Використання харчових добавок в молочних продуктах - Слободян, Ольга Петрівна; Овсієнко, Кіра Володимирівна (My University, 2016)
В роботі розглянуто пріоритетні напрямки створення продуктів із заданими властивостями, з комплексним використанням сировини та харчових добавок. The paper considers the priority directions for the creation of products with given properties, with the integrated use of raw materials and nutritional supplements.
Keywords: молоко; харчові добавки; біологічна цінність; milk; nutritional supplements; biological value; кафедра біотехнології і мікробіології; кафедра технології молока і молочних продуктів