Слободян, Ольга ПетрівнаОвсієнко, Кіра Володимирівна2017-12-052017-12-052016Слободян, О. П. Використання харчових добавок в молочних продуктах / О. П. Слободян, К. В. Овсієнко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 82 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 3. – С. 406.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26309В роботі розглянуто пріоритетні напрямки створення продуктів із заданими властивостями, з комплексним використанням сировини та харчових добавок. The paper considers the priority directions for the creation of products with given properties, with the integrated use of raw materials and nutritional supplements.uk-UKмолокохарчові добавкибіологічна цінністьmilknutritional supplementsbiological valueкафедра біотехнології і мікробіологіїкафедра технології молока і молочних продуктівВикористання харчових добавок в молочних продуктахOther