Використання борошна з люпину в технології продукції закладів ресторанного господарства - Бондар, Наталія Петрівна (My University, 2012)
Доведена доцільність і перспективність використання борошна з люпину в технології продукції ресторанного господарства. The feasibility and prospects of using lupine flour in technology of culinary products has been presented.
Keywords: борошно з люпину; технологія; кулінарні страви; lupine flour; technology; culinary dishes; кафедра готельно-ресторанної справи