Бондар, Наталія Петрівна2013-11-072013-11-072012Бондар, Н. П. Використання борошна з люпину в технології продукції закладів ресторанного господарства / Н. П. Бондар // Здобутки, проблеми та перспективи готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : Матеріали Всеукраїнської нак.-практ. конференції, 29-30 жовтня. – К.: НУХТ, 2012. – С. 38-39.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11090Доведена доцільність і перспективність використання борошна з люпину в технології продукції ресторанного господарства. The feasibility and prospects of using lupine flour in technology of culinary products has been presented.uk-UKборошно з люпинутехнологіякулінарні стравиlupine flourtechnologyculinary dishesкафедра готельно-ресторанної справиВикористання борошна з люпину в технології продукції закладів ресторанного господарстваThesis