Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаПетруша, Оксана ОлександрівнаБончак, Інна Василівна2014-03-122014-03-122013Нєміріч, О. В. Булочні вироби з використанням овочевої сировини / О. В. Нєміріч, О. О. Петруша, І. В. Бончак // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. - К.: НУХТ, 2013. – С. 136-137.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13077Запропонована технологія виробництва хлібобулочної продукції з використанням овочевої сировини, а саму порошку з капусти. The technology of production of bakery products with vegetable raw proposed, namely powder from cabbage.хлібобулочні виробитехнологіякапустаbakerycabbagetechnologyкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїБулочні вироби з використанням овочевої сировиниThesis