Технологічне обладнання галузі. Виробництво етилового спирту шляхом зброджування : конспект лекцій - Осипенко, Олексій Панасович; Таран, Віталій Михайлович; Доломакін, Юрій Юрійович (My University, 2012)
Задачі спиртової галузі України в світлі заходів з реконструкції галузі і виробництва харчового, технічного і паливного етанолу. Вимоги до конструкцій технологічного обладнання. Принципи конструювання з метою зменшення металомісткості, енергоємності, збільшення потужності. Сучасні машини, апарати у відповідності з новими технологічними прийомами. The tasks of the alcohol industry, industry of Ukraine in the light of measures to rehabilitate the industry and the production of food, technical and ethanol fuel. Requirements to the constructions, technological equipment. Design principles to reduce metal consumption, energy consumption, increase capacity. Modern machines, apparatuses in accordance with new technological methods.
Keywords: спиртова галузь; alcoholic industry; технологічне обладнання; technological equipment; принципи конструювання; design principles; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв