Strashynskyi, IgorPasichnyi, VasylShingelskij, M.Kosiuk, Olha2023-12-182023-12-182023Processing of chicken stomachs using ultrasonics / І. М. Strashynskyi, V. M. Pasichnyi, M. R. Shingelskij, O. J. Kosiuk // Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : ІV Міжнародна науково-практична конференція : програма та тези матеріалів, 21 вересня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 12-13https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41802The environmentally friendly technological method of softening chicken gizzards by sonication is effective in improving the quality of meat products, including including the technology of which involves the use of sauces. Екологічно чистий технологічний спосіб розм’якшення курячих шлунків методом обробки ультразвуком є ефективним для підвищення якості м’ясних продуктів, у тому числі технологія якого передбачає використання соусів.enкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівimproving the quality of meat productsusing saucesultrasoundультразвукпідвищення якості м’ясних продуктіввикористання соусівProcessing of chicken stomachs using ultrasonicsArticlehttps://orcid.org/0000-0003-0138-5590