Е-комерція та Digital-маркетинг в готельно-ресторанній індустрії та туризмі - Кузьмін, Олег Володимирович; Яворська, Оксана Григорівна (My University, 2022)
Встановлено особливості готельно-ресторанного бізнесу та туристичної галузі, які є цінними для сфери послуг та вибудови успішних стратегій, що передбачає активне впровадження технологій електронної комерції та Digital-маркетингу. The peculiarities of the hotel and restaurant business and the tourism industry are established, which are valuable for the service sector and the development of successful strategies, which involves the active implementation of electronic commerce and Digital-marketing technologies.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; Е-комерція; Digital-маркетинг; готельно-ресторанний бізнес; туризм; E-commerce; Digital-marketing; hotel and restaurant business; tourism