Модернізація установки для екстрагування - Кирилова, Н. О.; Прохоров, Олександр Миколайович (My University, 2001)
Запропоновано встановити в установці фільтра грубої очистки.
Keywords: екстрактор; extractor; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв