Амортизаційний фонд: проблеми формування та напрямки збільшення його коштів - Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2005)
Обґрунтовані способи доцільового використання амортизаційних відрахувань, а також напрями використання чистого прибутку з метою його максимального залучення до забезпечення процесів відтворення. The methods of before aim usage of amortization contributions and also the ways of net profit's usage with the aim of it's maximum implication in insurance of reproduction processes are justified.
Keywords: фінансові ресурси; інвестування; амортизація; прибуток; financial resources; investment; amortization; profit; кафедра маркетингу