Мостенська, Тетяна ЛеонідівнаФедулова, Ірина ВалентинівнаЧереда, Володимир Вікторович2013-07-042013-07-042010Мостенська, Т. Л. Стан інноваційної діяльності підприємств хлібопекарної промисловості / Т. Л. Мостенська, І. В. Федулова, В. В. Череда // Вісник ЖДТУ. – 2010 . – № 2 (52). – С. 271-276.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8822Інноваційний розвиток є рушійною силою, яка спроможна забезпечити економічну незалежність України, подолати розрив із розвиненими державами. Дослідження результатів інноваційного розвитку хлібопекарної промисловості та порівняння її із іншими галузями допоможе визначити основні напрями її розвитку промисловості, на яких потрібно зосередити свої зусилля сьогодні, щоб отримати бажаний результат завтра. Innovative development is the driving force that to secure economic independence of Ukraine, bridge the gap with developed countries. research the results of the development of baking industry and its comparison with other sectors will determine the main directions of development of industry, you want to focus today to get the desired result tomorrow.otherінноваційна діяльністьхлібопекарна промисловістьinnovation activitiesfood industryкафедра економіки праці та менеджментуСтан інноваційної діяльності підприємств хлібопекарної промисловостіArticle