Задкова, Олександра СергіївнаУсатюк, Світлана Іванівна2014-03-312014-03-312014Задкова, О. С. Купажована олія підвищеної біологічної цінності / О. С. Задкова, С. І. Усатюк // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, оліє-жирової та молочної галузей : матеріали ІІІ міжнар. наук.-техн. конф., 25–26 березня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – С. 150–151.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13552Розроблено рецептуру купажованої рослинної олії. Created formulation of blended vegetable oil.uk-UKкупажовані рослинні оліїblended vegetable oilsжирні кислотиfatty acidsбіологічна цінністьbiological valueкафедра експертизи харчових продуктівКупажована олія підвищеної біологічної цінностіThesis