Сучасний стан розвитку готельного господарства у м. Яремче - Литвиненко, Євгенія Олександрівна; Бортнічук, Олег Вікторович (My University, 2017)
Яремче − низькогірний курорт, розташований у мальовничій улоговині між горами на березі Пруту. Сьогодні місто є найвідомішим туристичним центром Прикарпаття. Yaremche is a low mountain resort located in a picturesque valley between the mountains on the bank of the Prut. Today the city is the most famous tourist center of Prykarpattya.
Keywords: туризм; tourism; Україна; Ukraine; кафедра готельно-ресторанної справи