Процес інтенсифікація підведення кисню у ферментаторах - Цімошинська, І. В.; Прохоров, Олександр Миколайович (My University, 2007)
Проведена оптимізація процесу біосинтезу. An optimization process of biosynthesis
Keywords: ферментація; біологічний реактор; fermentation; biological reactor; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв