Євлаш, Вікторія ВладленівнаНєміріч, Олександра ВолодимирівнаГавриш, Андрій Володимирович2013-01-302013-01-302012Євлаш, В. В. Десерти з кисломолочного сиру підвищеної харчової цінності / В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш // Молочное дело. - 2012. - № 10. - С. 10-12.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5830На основі теоретичних та експериментальних досліджень обґрунтовано технологію десерту з кисломолочного сиру з використанням дієтичної добавки «Гемовітал». Встановлено, що новий продукт відрізняється підвищеною харчовою цінністю за вмістом легкозасвоюваного гемового заліза і білка. The dessert technology out of lactic cheese with «Gemovital» dietary supplement has been established on the basis of theoretical and experimental researches. It is set that a new product differs with high nutritional value because of content of digestible heme iron and protein.uk-UKдесертdessertкисломолочний сиргемове залізоlactic cheeseкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиДесерти з кисломолочного сиру підвищеної харчової цінностіArticle