Десерти з кисломолочного сиру підвищеної харчової цінності - Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович (Молочное дело, 2012)
На основі теоретичних та експериментальних досліджень обґрунтовано технологію десерту з кисломолочного сиру з використанням дієтичної добавки «Гемовітал». Встановлено, що новий продукт відрізняється підвищеною харчовою цінністю за вмістом легкозасвоюваного гемового заліза і білка. The dessert technology out of lactic cheese with «Gemovital» dietary supplement has been established on the basis of theoretical and experimental researches. It is set that a new product differs with high nutritional value because of content of digestible heme iron and protein.
Keywords: десерт; dessert; кисломолочний сир; гемове залізо; lactic cheese; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра готельно-ресторанної справи