Роль агропромислової інтеграції в процесі розвитку регіонів України - Скопенко, Наталія Степанівна (My University, 2010)
В статті розглянуто роль та місце агропромислової інтеграції в розвитку регіонів України, обґрунтовано необхідність активізації інтеграційних процесів у сьогоденні господарювання. In the article a role and place of agroindustrial integration is considered in development of regions of Ukraine. The necessity of increase of activity of integration processes is certain for the modern conditions of menage.
Keywords: інтеграція; інтеграційна взаємодія; інтегровані структури; об’єднання; інтеграційні процеси; integration; integration co-operation; integrated structures; associations; integration processes; кафедра економіки праці та менеджменту