Regulary fremawork on flavourings in Ukraine: current state and perspectives - Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Frolova, Natalia (My University, 2013)
The paper presents the analysis of Ukraine’s legislation in the sphere of production, storage, transportation, sale and utilization of flavourings. У статті представлений аналіз законодавства України у сфері виробництва, зберігання, перевезення, реалізації та утилізації харчових ароматизаторів.
Keywords: legislation on flavourings; законодавство щодо ароматизаторів; законодательство по ароматизаторов; flavouring register; реєстр ароматизаторів; реестр ароматизаторов; flavouring safety; безпека ароматизаторів; безопасность ароматизаторов; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу; кафедра технології оздоровчих продуктів