Нові надходження № 10 (жовтень): інформаційний бюлетень - Прокопенко, Ірина Миколаївна (My University, 2018)
Інформаційний бюлетень містить відомості про нові надходження видань, що надійшли до фонду науково-технічної бібліотеки у жовтні 2018 року. Подано повний бібліографічний опис видань. Проінформовано про кількість примірників і місце знаходження видань у структурних підрозділах бібліотеки. Матеріал згруповано за розділами УДК, у межах розділу – за абеткою авторів або назв видань. Електронна версія інформаційного бюлетеня "Нові надходження" публікується на сайті бібліотеки в розділі "Інформаційна діяльність". Щомісячно з 25 по 27 число, проходять виставки нових надходжень в науковому читальному залі. Бюлетень адресовано науковцям, викладачам і студентам вищих навчальних закладів. The newsletter contains information on new receipts editions submitted to the library of the Scientific and Technical Library in October 2018 year A complete bibliographic description of the publications is provided. Informed about the number of copies and the location of publications in the structural library departments. The material is grouped by sections UDC, within the section - in alphabetical order authors or titles of editions. Electronic version of the newsletter "New receipts" is published on the website of the library in the section "Information activities". Monthly from the 25th to the 27th, there are exhibitions of new revenues in scientific reading room. The bulletin is addressed to scholars, teachers and students of higher education educational institutions.
Keywords: нові надходження; new incomings