Басюк, Тетяна Петрівна2013-10-292013-10-292012Басюк, Т. П. Методичні підходи до визначення та оцінки впливу діяльності підприємств харчової промисловості на навколишнє середовище / Т. П. Басюк // Участь молоді у розвитку економіки та суспільства України : матеріали ІІІ Всеукраїнської наук.-практ.конф. студентів, аспірантів та молодих учених : тези доп. - К.: НУХТ. - 2013. - С. 51-52.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10793У статті зазначено необхідність дослідження впливу інвестиційних проектів розвитку підприємств харчової промисловості на навколишнє середовище; запропонована послідовність дій при здійсненні оцінки впливу функціонуючого виробництва на навколишнє середовище. The article noted the need to study the impact of investment projects of the food industry on the environment, the proposed sequence of actions in carrying out impact assessments functioning of the environment.uk-UKнавколишнє середовищепідприємства харчової промисловостівпливметодиenvironmentfood industryimpactmethodsкафедра економіки і праваМетодичні підходи до визначення та оцінки впливу діяльності підприємств харчової промисловості на навколишнє середовищеThesis