Громик, ТетянаСамарська, ВікторіяЯсінська, Ірина Леонідівна2020-06-162020-06-162020Громик, Т. Розроблення рецептур желейних цукерок на основі плодово-ягідної та овочевої сировини / Т. Громик, В. Самарська, І. Ясінська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ. - 2020. - Ч. 1. - С. 41.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31392Розроблено рецептури желейних цукерок, основою яких є виключно натуральна рослинна сировина. Смако-ароматині властивості виробів забезпечено також шляхом використання виключно натуральних компонентів. Have been developed recipe of jelly candies, which are based exclusively from natural components. The taste and aroma properties of the products also have been ensured by the use of natural ingredients.кафедра технології оздоровчих продуктівжелейні цукеркиплодово-ягідна сировинаовочева сировинаjelly candiesfruit and berry raw materialsvegetable raw materialsРозроблення рецептур желейних цукерок на основі плодово-ягідної та овочевої сировиниThesis