Розроблення рецептур желейних цукерок на основі плодово-ягідної та овочевої сировини - Громик, Тетяна Олександрівна; Самарська, Вікторія; Ясінська, Ірина Леонідівна (My University, 2020)
Розроблено рецептури желейних цукерок, основою яких є виключно натуральна рослинна сировина. Смако-ароматині властивості виробів забезпечено також шляхом використання виключно натуральних компонентів. Have been developed recipe of jelly candies, which are based exclusively from natural components. The taste and aroma properties of the products also have been ensured by the use of natural ingredients.
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів; желейні цукерки; плодово-ягідна сировина; овочева сировина; jelly candies; fruit and berry raw materials; vegetable raw materials