Італійське джелато як можливість розвитку ніші вуличного морозива в Україні - Удворгелі, Крістіна Євгенівна (My University, 2015)
Ще одна особливість вуличного морозива за кордоном - продаж порції за фіксованою ціною, а не на вагу, як це практикується в Україні. Another feature of street ice cream abroad - for a fixed price portion, not the weight, as practiced in Ukraine.
Keywords: морозиво тароване; джелато; інновації (молокопереробка); кафедра економіки праці та менеджменту