Інтеграційний потенціал як складова економічного потенціалу - Логданіді, Іван Валерійович (My University, 2014)
Теоретичні основи управління підприємством, що розкривають проблеми функціонування, виживання та адаптації підприємств в довгостроковій перспективі в мінливому зовнішньому середовищі тісно пов’язані із оцінкою окремих складових елементів економічного потенціалу та ефективності їх використання. Theoretical basis of management, revealing the problems of survival and adaptation of business in the long term in a changing environment is closely related to the assessment of individual components of the economic potential and efficiency of their use.
Keywords: інтеграційний потенціал; економічного потенціалу; управління підприємством; integration potential; economic potential; business management