Комплексний механізм управління підприємством рибного господарства - Яркіна, Наталя Миколаївна (My University, 2016)
Дисертацію присвячено розвитку теоретико-методологічної бази і напрацюванням практичних рекомендацій щодо комплексного механізму управління підприємством рибного господарства. Dissertation is devoted to development of theoretical-methodological base and development of practical recommendations for a complex mechanism of enterprise management of fishing industry.
Keywords: fishing industry; complex mechanism; management; enterprise; підприємство; рибне господарство; комплексний механізм; управління