Моделювання оптимального асортименту продукції підприємства - Шаповал, Олена Федорівна; Скригун, Наталія Петрівна; Коннова, Любов Олександрівна (My University, 2016)
У статті наведені результати дослідження товарного асортименту продукції підприємства на основі використання аналітичних і економіко-математичних методів з метою визначення оптимального асортименту продукції підприємства. The article dedicated to research results of optimal enterprise product assortment modeling with using analytic and economic-mathematical methods. Proposed the methodic of two-stage optimal enterprise product assortment determine.
Keywords: кафедра маркетингу; товарний асортимент; асортиментна політика; методи оптимізації; економічна ефективність; product assortment; assortment conception; optimization methods; economic efficiency; кафедра економіки праці та менеджменту