Шевченко, Олександр ЮхимовичРоманюк, АртемШевченко, Анастасія Олександрівна2012-05-302012-05-302011Шевченко, О. Ю. Локалізовані енергетичні впливи на вологовмісткі середовища харчових виробництв / О. Ю. Шевченко, А. М. Романюк, А. О. Шевченко // Харчова промисловість. - 2012. - № 12. - С. 18 - 22.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1131Розглянуто питання щодо впливу вакууму на вологовмісткі харчові середовища з метою руйнування міжклітинних структур і клітинних оболонок та запропоновано на цій основі нові технології по підвищенню соковіддачі.Questions about the impact of vacuum on water-containing food medium to destroy intercellular structures and cell membranes and proposed on this basis new technologies to improve leakage of juice.otherенергетичний впливimpact energyвологовмісті середовищаадіабатне кипіннявакуумна обробкаmoisture protectionadiabatic boilingvacuum processingкафедра процесів і апаратів харчових виробництвЛокалізовані енергетичні впливи на вологовмісткі середовища харчових виробництвArticle