Кирпан, Лілія Ярославівна2023-04-192023-04-192023Кирпан, Л. Я. Проект цеху по виробництву молочно-білкових продуктів на підприємстві потужністю переробки молока 54 т за добу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Лілія Ярославівна Кирпан ; наук. керівник Олена Вікторівна Грек. – Київ, 2023. – 78 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40271otherсир кисломолочнийсирковий десерт аерований з наповнювачем «Ананасовий ф'южн»молочна сироваткатехнологіясирки глазуровані з ваніліномкафедра технології молока і молочних продуктівПроект цеху по виробництву молочно-білкових продуктів на підприємстві потужністю переробки молока 54 т за добуOther