Булочні вироби антианемічного призначення для виробництва в умовах закладів ресторанного господарства - Дитюк, Юлія Сергіївна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Арсеньєва, Лариса Юріївна (My University, 2014)
Дієву профілактику залізодефіцитиої анемії можливо здійснювати збагаченням кулінарної продукції ресторанного господарства легкозасвоюваним залізом у кількості 30-50 % добової потреби, яка становить 17 мг для жінок і 15 мг для чоловіків. Effective prevention zalizodefitsytyoyi anemia may carry out enrichment restaurants culinary products easily digestible iron in an amount of 30-50% of daily needs, which is 17 mg for women and 15 mg for men.
Keywords: ресторанне господарство; restaurant management; кулінарна продукція; culinary products; булочні вироби; bakery products; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра готельно-ресторанної справи