Дитюк, Юлія СергіївнаГубеня, Вячеслав ОлександровичАрсеньєва, Лариса Юріївна2014-12-052014-12-052014Дитюк, Ю. Булочні вироби антианемічного призначення для виробництва в умовах закладів ресторанного господарства / Юлія Дитюк, В'ячеслав Губеня, Лариса Арсеньєва // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 420-422.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19078Дієву профілактику залізодефіцитиої анемії можливо здійснювати збагаченням кулінарної продукції ресторанного господарства легкозасвоюваним залізом у кількості 30-50 % добової потреби, яка становить 17 мг для жінок і 15 мг для чоловіків. Effective prevention zalizodefitsytyoyi anemia may carry out enrichment restaurants culinary products easily digestible iron in an amount of 30-50% of daily needs, which is 17 mg for women and 15 mg for men.uk-UKресторанне господарствоrestaurant managementкулінарна продукціяculinary productsбулочні виробиbakery productsкафедра експертизи харчових продуктівкафедра готельно-ресторанної справиБулочні вироби антианемічного призначення для виробництва в умовах закладів ресторанного господарстваOther