Контроль якості результатів навчання як складова вдосконалення методики викладання іноземних мов для майбутніх фахівців - Березовська, Ольга Владиславівна (My University, 2015)
У сучасній освіті поліпшення якості підготовки спеціалістів може бути забезпечене не тільки суттєвим удосконаленням методів навчання, але і надійним зворотнім зв’язком, який реалізується через навчальну, творчу та практичну діяльність студентів. In modern education, improve quality of training can be provided not only a significant improvement of teaching methods, but also reliable feedback that is realized through educational, creative and practical activities of students.
Keywords: кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації; результати; фахівці; results; specialists