Сучасний стан та перспективи розвитку логістики в Україні - Репіч, Тетяна Анатоліївна; Питель, Катерина (My University, 2011)
Економіка України повинна стати конкурентоспроможною. Використання інструментів логістики дасть змогу поліпшити внутрішнє та сформувати сприятливе зовнішнє середовище господарювання підприємства. У цьому зв’язку однією із стратегічних цілей є спроба використати концепцію і методологію логістики для удосконалення логістичної системи підприємства, організації, різноманітних процесів Economy of Ukraine should become competitive. Using logistic tools will help improve the internal and external environment is favorable to form a management company. In this regard, one of the strategic goals is to attempt to use the concept and methodology of logistics to improve the logistics of enterprises and organizations of various processes.
Keywords: логістика; логістична система; логістична діяльність; розподільча логістика; logistics; logistics system; logistics activities; distributive logistics; кафедра економіки праці та менеджменту