Камбулова, Юлія ВікторівнаКрапивницька, Ірина ОлексіївнаОболкіна, Віра ІллівнаОсипенко, Уляна Сергіївна2012-03-102012-03-102010Камбулова(Чудік), Ю. В. Визначення можливості використання пектиновмісних пюре в технологіях кондитерських оздоблювальних напівфабрикатів / Ю. В. Камбулова, І. О. Крапивницька, В. І. Оболкіна, У. С. Осипенко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - № 12. - С. 14-18.https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/jspui/handle/123456789/423Проведено комплекс досліджень щодо удосконалення технологій кондитерських оздоблювальних напівфабрикатів на основі гідролізованого овочевого пюре і пектину.The complex of researches is conducted on the improvement of technologies of pastry finishings ready-to-cook foods on the basis of the hydrolyzed vegetable puree and pectin.uk-UKбілкові і вершкові кремиморквяне і гарбузове пюрепектинкафедра технології цукру і підготовки водиalbuminous and creamy creamscarrot and pumpkin pureepectinкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВизначення можливості використання пектиновмісних пюре в технологіях кондитерських оздоблювальних напівфабрикатів