Бабанов, Ігор Геннадійович2014-03-192014-03-192007Бабанов, І. Г. Інтенсифікація процесів і апаратів для копчення й сушіння сирокопчених ковбас / І. Г. Бабанов // Інноваційні технології, проблеми якості і безпеки сировини та готової продукції у мясній та молочній промисловості : міжнародна науково-технічна конференція, 27-28 лист. 2007 р. – Київ : НУХТ, 2007. – С. 134.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13264Термічна обробка ковбас і м’ясопродуктів є процесом потребуючим значних витрат теплової й електричної енергії. Зокрема при виробництві сирокопчених ковбас, що передбачають тривалий процес термообробки. Ці витрати значно впливають на економічні показники роботи виробництва. Heat treatment of sausages and meat is a process in need of significant costs of heat and electricity. In particular, the production of smoked sausages that require a long process of heat treatment. These costs can significantly affect the economic performance of manufacturing.heat and humidity profilesтеромообробкакопченнясушіннятермовологі режимиheat treatmentsmokingdryingкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвІнтенсифікація процесів і апаратів для копчення й сушіння сирокопчених ковбасThesis