Сладковський, ОлександрБашта (Шеремет), Алла Олексіївна2019-04-242019-04-242019Сладковський, О. Використання горохового борошна та порошку шпинату у виробництві хліба / О. Сладковський, А. Башта // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті: матеріали 85 Ювілейної міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 54.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29120Використання горохового борошна та порошку шпинату для збагачення пшеничного хліба дозволяє отримати харчовий продукт з підвищеною харчовою цінністю. The use of peanut flour and spinach powder to enrich the wheat bread makes it possible to obtain a food product with high nutritional value.харчова цінністьоздоровчі продуктишпинатгорохове борошноnutritional valuehealthy productsspinachpea flourкафедра технології оздоровчих продуктівВикористання горохового борошна та порошку шпинату у виробництві хлібаThesis