Каніболоцька, Жанна МихайлівнаБойко, Тетяна ОлегівнаГрищенко, Анна Миколаївна2020-02-102020-02-102018Каніболоцька, Ж. М. Вплив сушених морквяних вичавок на структурно-механічні властивості пшеничного тіста / Ж. М. Каніболоцька, Т. О. Бойко, А. М. Грищенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84-ої Міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 23-24 квітня 2018 р. – Київ : НУХТ, 2018. – Ч. 1. – С. 159.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30732Сушені морквяні вичавки мають високу водопоглинальну здатність, що значно впливає на властивості тіста. За результатами досліджень у зразках тіста з додавання 5 та 10 % сушених морквяних вичавок до маси борошна спостерігається зменшення питомого об’єму на 10-35 % відповідно. Завдяки підвищенню в’язкості зменшується розпливання кульки тіста. Це негативно впливає на питомий об’єм виробів та розпушеність м’якушки.otherсушені морквяні вичавкиморквав’язкість тіставластивості тістаякість хлібаdried carrot pomacecarrotproperties of the doughviscosity of the doughquality of breadкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВплив сушених морквяних вичавок на структурно-механічні властивості пшеничного тістаThesis