Фролова, Наталія ЕпінетівнаПольова, Ольга А.2024-11-072024-11-072022Фролова, Н. Е. Розробка технології чайних напоїв відповідно до приписів аюрведичної кулінарії / Н. Е. Фролова, О. А. Польова // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали XІ Всеукраїнськї науково-практичнї конференції, присвяченої до 70-річчя з дня народження професора В. Ф. Доценка, 17–18 травня 2022 р. – С. 90–92.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45486ukaюрведачайний напійпрянощібіологічно активні речовиниayurvedatea drinkspicesbiologically active substancesкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїРозробка технології чайних напоїв відповідно до приписів аюрведичної кулінаріїThesishttps://orcid.org/0000-0001-9661-1540