Стратегічне планування як інструмент стратегічного управління підприємством - Керанчук, Тетяна Львівна (My University, 2013)
Однією з головних складових процесу стратегічного управління підприємством є здійснення стратегічного планування, яке пов’язано безпосередньо з процесом обґрунтування стратегічних альтернатив та стратегій розвитку підприємства в довгостроковому періоді. One of the main components of the strategic management of the enterprise is a strategic planning that is directly related to the process of study of strategic alternatives and strategies of the company in the long run.
Keywords: кафедра економіки і права; стратегічне планування; стратегічне управління підприємством; планування; strategic planning; strategic management; planning